miercuri, 30 octombrie 2013

Lista Castigatori Bingo Romania 11 August 2013 VIDEO ~ Bingo Romania 2013

Sometime around 6am our train pulled into a really run-down dirty looking station. Figured we had to get stuck in the dumpiest looking place. The train station had many buses that were going to Nice or Monaco, but none of them could guarantee us a ride back. We sat on the steps of the train station looking down a street that had some shops. It reminded me of Romania, or maybe a little beach town in Florida. There were some palm trees and really nice yellow and orange stucco buildings. We looked on a map and saw the Monaco was only 7 miles away. Perhaps we could walk there.

Eu sunt un anti-naţionalist şi un slab patriot, nimic nu mi se pare mai sforăitor şi ieftin decât citare din imnul naţional. Şi totuşi, situaţia de azi e descrisă foarte corect în termenii (numai în aparenţă lirici) “acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soartă”. Mulţi români văd în acest cântec manifestare a demnităţii noastre fundamentale; eu citesc mai degrabă frustrarea seculară a unui neam de sclavi, iobagi şi servitori. Însă servitutea nu e nicăieri altundeva decât în suflet. Ea e renunţare individuală la libertate şi autodeterminare, şi nici ‘povară istorică’, tradiţională sau comunitară nu poate justifica.

Autoritatile europene au luat aceasta decizie la solicitarea Ministerului italian al Sanatatii, care, conform site-ului de profil Il Fatto Alimentare, a transmis sesizari privind carnatii suspecti fabricati in Romania si privind alte zece produse, doua provenind din state membre UE – peste din Spania care ar contine mercur peste limita si suc de mere din Suedia cu continut mare de sulfiti. Rosu allura (E 129) este un colorant sintetic rosu-portocaliu folosit in dulciuri, bauturi, condimente, medicamente si produse cosmetice. La nivelul Uniunii Europene, colorantul sintetic E 129 este acceptat, dar nu este recomandat consumului de catre copii. Unele state – Danemarca, Belgia, Franta – au interzis acest colorant.Romania,blogarea de succes,cum sa-ti faci un blog,incalzirea pentru iarna,femei perfecte,scrisoare pentru suflet

De ce sunt mii de caini vagabonzi in Romania? Pentru ca sunteti oameni cu suflet si va este mila de ei. Niciun alt popor din Europa nu i-ar tolera. Sunteti cei mai sufletisti oameni din Europa pe care ii cunosc. Si nu de azi sau ieri. Asa este neamul vostru construit. De aia toti oportunistii, majoritatea fiind compusa din romani, isi bat joc de voi, pornind de la puterea politica si continuand pe toate filierele imaginabile”, mai spune irlandezul. In plus, parlamentul Romaniei a emis in 2008 legea de promovare a energiei verzi din surse neconventionale (vant, soare, biomasa, microhidrocentrale) impreuna cu un set de stimulente pentru producatorii respectivi.

L-am invitat sa spuna si ce-l enerveaza la Romania si a mentionat autostrada Bechtel, avioanele multi-rol si modul in care sunt acordate subventiile pentru agricultori. “Nu ar trebui sa le spun, le stiti deja. Unul se numeste autostrada Bechtel. Altul ar fi cele 638 de milioane de euro cheltuite pentru 12 avioane de vanatoare la mana a doua care au nevoie de modernizare. Ar mai si faptul ca un fermier cu mie de hectare primeste subventie de mie de ori mai mare decat cel cu un hectar. Pun pariu ca fermierul cu un hectar transpira mai mult”, a spus Peter.

Participantii la evenimentul de lansare a EVault in Romania au avut ocazia de vedea la fata locului cum functioneaza solutiile EVault. Martin Pesa, Presales Engineer, a facut demonstratie practica, in timp real, explicand in detaliu procesele si functionalitatile solutiei, in timp ce Eduards Putra, Channel Sales Manager a prezentat audientei portofoliul de solutii si servicii EVault. Postul România TV și-a schimbat astăzi sigla, după ce postul a fost atenționat de CNA să nu mai folosească una dintre variantele de sigle ce alternau pe ecran. Acum, pe post apare România TV , ca și până acum, dar cu un font puțin schimbat, ce alternează cu romaniatv.net

Pe de- parte este clasa voastra politica care nu poate exista fara sa-si bata joc de propriul electorat Pe de alta parte, Romania nu are prieteni si asta din mai multe motive. Primul ar fi clasa politica de care vorbeam mai sus, care va creeaza un renume prost. Apoi ar fi motivul istoric. Romania nu a avut niciodata prieteni, doar vecini care au vrut sa foloseasca. Asa ca sunteti ca un copil al nimanui”, spune irlandezul. Insa asezarile in care exista entitati eoliene isi rezolva multe din problemele de dezvoltare, iar dezvoltarea agriculturii nu est impiedicata in nici un fel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu