marți, 15 octombrie 2013

Romania Nu Este Panama !

Romania a ales sa fie anul acesta gazda celor doua evenimente, in contextul dezvoltarii din ultimii ani a relațiilor de cooperare intre instituțiile de profil din țara și cele existente deja la nivel european. Este prima data cand Romania pașește in fața, asumandu-și rolul de gazda și de partener de incredere al partenerilor europeni mai ales in contextul in care numarul atacurilor informatice in care au fost implicate entitați din Romania a crescut in ultimii ani”, a declarat Manuel Șubredu, coordonator al RoCSIRT, serviciul de tip CERT al Agenției ARNIEC / RoEduNet, co-organizator al evenimentelor.

Cei din stradă sunt dintre cei care s-au trezit. Pentru eistatul nu este întreprindere paternă ci mai degrabă un partener. Un partenercăruia îi plătesc taxe și îl mandatează astfel să gestioneze organizarea viețiicolective. Cei din stradă nu mai sunt dispuși decât la relație echitabilă custatul. Doar că statul( a se citi guvernele) ne-a înșelat în repetate rânduri șiasta a devenit inacceptabil pentru continuarea relației. Și pentru asta semărșăluiește in fiecare duminică printre blocurile care moțăie filial în fațatelevizoarelor unde nu se transmit imagini cu cei 20000 de mii care tocmai trecpe sub balconul tău. În definitiv ce poate fi mai orwellian

Când ne-am încolonat ca să plecăm pe traseul stabilit nu-micredeam ochilor câtă lume se adunase. Cu oră înainte de-abia eram mie deoameni și acum bătea ușor peste trei mii( vă invit să mă credeți pentru că amvăzut de pe diverse scene de la trei sute la patruzeci de mii de oameni).Pentru că eram pe bicicletă m-am alăturat “cavaleriei ușoare” împreună cuprietenii mei. La finalul marșului cred că erau peste trei sute de bicicliști. Estememorabil și din câte știu a devenit un leit-motiv momentul in care bicicliștiipedalează la nesfârșit în jurul rondului de la Universitate ca și cum victoriaeste deja adjudecată.Romania,blogarea de succes,cum sa-ti faci un blog,incalzirea pentru iarna,femei perfecte,scrisoare pentru suflet

Sometime around 6am our train pulled into a really run-down dirty looking station. Figured we had to get stuck in the dumpiest looking place. The train station had many buses that were going to Nice or Monaco, but none of them could guarantee us a ride back. We sat on the steps of the train station looking down a street that had some shops. It reminded me of Romania, or maybe a little beach town in Florida. There were some palm trees and really nice yellow and orange stucco buildings. We looked on a map and saw the Monaco was only 7 miles away. Perhaps we could walk there.

Pe de- parte este clasa voastra politica care nu poate exista fara sa-si bata joc de propriul electorat Pe de alta parte, Romania nu are prieteni si asta din mai multe motive. Primul ar fi clasa politica de care vorbeam mai sus, care va creeaza un renume prost. Apoi ar fi motivul istoric. Romania nu a avut niciodata prieteni, doar vecini care au vrut sa foloseasca. Asa ca sunteti ca un copil al nimanui”, spune irlandezul. Insa asezarile in care exista entitati eoliene isi rezolva multe din problemele de dezvoltare, iar dezvoltarea agriculturii nu est impiedicata in nici un fel.

By then it was about time for our train to take us back to Rome. We saw our nice taxi driver again who asked us how our day had gone. We decided it had been amazing because we hadn't spent too much money (except for the taxi) we had been in one of the most beautiful places we'd ever been. I'd recommend it as a cheaper place to stay if you want to visit Monaco or Nice. From what we heard later Nice isn't as nice as Monaco, and probably more touristy and crowded than Ventimiglia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu