vineri, 22 noiembrie 2013

Cel Mai Rapid Internet Din Romania

In general, dezvoltarea eolianului nu are mari reverberatii in Bucuresti, intrucat pe de parte este un fenomen care are loc in provincie, iar pe de alta parte nu este legat de industria bunurilor de larg consum, care atrage mult mai rapid atentia publica. Adevarata revolutie in domeniul regenerabilelor va fi poate momentul in care dezvoltarea energiei solare va fi accesibila si pentru utilizatorul casnic. In momentul de fata sistemul de promovare valabil pentru marii producatori nu este pus la punct si pentru producatorii casnici, asa incat el nu este viabil pentru cei mai multi dintre noi.

amintire mai speciala si imagine ce i-au ramas intiparite in minte le-a dobandit intr-un tren personal, pe ruta Targoviste-Bucuresti. “In primul meu proiect am ajuns la Brasov, mare revelatie pentru mine prin frumusetea sa. Si dupa asta spre Targoviste. M-am intors la Bucuresti cu un tren personal, eu, un tanar roscat irlandez imbracat in costum. Era seara calda de sfarsit de iunie. Ca multi straini stabiliti aici, printre primele lucruri pe care le-a remarcat a fost orspitalitatea romanilor. “Oamenii au fost foarte prietenosi, primitori. Eu ma simt usor stanjenit, asa sunt eu, dar peste tot am fost bine primit”, mai spune Peter.

The United States by 3 percent, and the EU an average of 2 percent, while the global economy has grown by 3.6 percent in 2005. In Romania, the economic growth for 2005 was 4,2- 4,5 percent of GDP, over half of the level reached in 2004, when the economic growth was 8, 3, according to the preliminary data presented by the State Minister Gheorghe Pogea. He showed that the growth rhythm of GDP was below the estimations made by the authorities, of 5,5-5,7 percent, the main cause being the unfavourable weather which prevented the achievement of infrastructure projects.Romania,blogarea de succes,cum sa-ti faci un blog,incalzirea pentru iarna,femei perfecte,scrisoare pentru suflet

Maramuresul este marea sa iubire. Cum a ajuns in Romania? In aprilie 1994, cand avea 26 de ani, a ajuns aici cu ajutorul unui fost coleg de serviciu din Dublin, care voia sa porneasca firma de consultanta in marketing. In August 1993 am ajuns la Praga si am ramas foarte impresionat. Era evident ca ceva foarte interesant se petrecuse acolo, pe partea acesta a Europei, inca total necunoscut mie, si am plecat din Praga ferm convins ca, la prima ocazie, sa vin sa locuiesc in Europa de Est”, povesteste Peter Hurley pentru Ziare.com

De ce sunt mii de caini vagabonzi in Romania? Pentru ca sunteti oameni cu suflet si va este mila de ei. Niciun alt popor din Europa nu i-ar tolera. Sunteti cei mai sufletisti oameni din Europa pe care ii cunosc. Si nu de azi sau ieri. Asa este neamul vostru construit. De aia toti oportunistii, majoritatea fiind compusa din romani, isi bat joc de voi, pornind de la puterea politica si continuand pe toate filierele imaginabile”, mai spune irlandezul. In plus, parlamentul Romaniei a emis in 2008 legea de promovare a energiei verzi din surse neconventionale (vant, soare, biomasa, microhidrocentrale) impreuna cu un set de stimulente pentru producatorii respectivi.

A political crisis has gripped Romania as its left-leaning prime minister, Victor Ponta, slashes and burns his way through constitutional institutions in an effort to eliminate his political competition. In the last few days, Ponta and his center-left Social Liberal Union (USL) party have sacked the speakers of both chambers of parliament, fired the ombudsman, threatened the constitutional court judges with impeachment and prohibited constitutional court from reviewing acts of parliament – all with the aim of making it easier for Ponta to remove President Traian Basescu from office. They hope to accomplish that by week’s end".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu